OVER BRUINES & ERKAMP

 

De professionals van Bruines & Erkamp zijn ervaren registeraccountants.
Zij houden hun kennis altijd actueel en hebben de drive om uw bedrijfsresultaten naar een hoger plan te tillen.

Kernwaarden die voor ons richtinggevend zijn bij onze werkzaamheden zijn bescheidenheid, eenvoud en soberheid. De relatie met onze cliĆ«nten is gebaseerd op vertrouwen, discretie en deskundigheid. 

R.P.J. Erkamp RA

Opleiding:

  • VWO-beta
  • NIVRA (opleiding registeraccountant)
  • Post doctoraal fiscaal recht, Universiteit van Amsterdam

Ronald Erkamp startte zijn loopbaan bij KPMG. Daar heeft hij gewerkt voor een groot aantal nationale en internationale ondernemingen. Hiernaast was hij verbonden als docent accountantscontrole aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn inschrijving in het accountantsregister is hij zich gaan specialiseren in het midden en kleinbedrijf.

Ronald Erkamp heeft een ruime ervaring in accountancy en belastingzaken. Hiernaast adviseert hij veelvuldig op het gebied van strategie, ondernemingsplanning, vennootschapsstructuren en het opzetten van nieuwe ondernemingen.

Naast zijn werk doet Ronald aan hardlopen en mountainbiken. Liefst over het strand tussen Egmond en Callantsoog.

I. Bruines RA

Opleiding: 

  • VWO-beta
  • Universiteit van Amsterdam (opleiding registeraccountant)

Irma Bruines startte haar loopbaan KPMG. Hier werkte zij voor vele grote en MKB-ondernemingen. Ze maakte een overstap naar het Ministerie van Justitie, waar zij als forensisch accountant deel uit maakte van verschillende onderzoeksteams. In 2001 richtte zij samen met Ronald Erkamp accountantskantoor Bruines & Erkamp op.

Irma Bruines heeft ruime ervaring in de advisering en begeleiding van ondernemingen en stichtingen. Het inrichten van financiële administraties, opzetten van administratieve organisatie en het opstellen management rapportages. Daarnaast adviseert zij stichtingsbesturen op het gebied van financieel en bestuurlijk toezicht.

In haar vrije tijd maakt Irma graag tijd vrij voor theater, hardlopen en lekker koken.